Open-air turnaj v Kadolci vyšel nejlépe dvojici Kozák – Šustr

V rámci přípravy na nový ročník BHL interní ligy zavítala čtveřice našich hráčů na turnaj pořádaný týmem SHK Kadolec. Celkem se zúčastnilo 10 hráčů, kteří nejprve svedli souboje ve dvou základních skupinách a poté i v následném play-off.

Ze ždárských hráčů se nejlépe vedlo dvojici Petr Kozák a Adam Šustr, kteří se pavoukem prokousali až do samotného finále. V něm byl Petr Kozák úspěšnější a připsal si celkové vítězství. Dobře našlápnuto měl i Vojtěch Ludvík, jenž s přehledem vyhrál svoji základní skupinu. Stopku mu ve čtvrtfinále vystavil kadolecký Jan Šerák. Stejný osud potkal i domácího Jakuba Nečase, jenž nepřešel přes svého týmového kolegu Davida Plocka, jenž byl příjemným překvapením celého turnaje a později se stal i bronzovým medailistou.

Chtěli bychom poděkovat klukům z Kadolce za super atmosféru během turnaje a doufáme, že naše nastolená spolupráce bude fungovat i do budoucna.

Šprtci ŽĎÁR!

Výsledky:

Skupina A  – zápasy + tabulka

Vocásek 3:7 Ludvík, Fiala 1:5 Jičínský, Plocek 2:1 Fiala, Jičínský 2:2 Vocásek, Ludvík 5:0 Jičínský, Vocásek 5:3 Plocek, Fiala 2:5 Vocásek, Plocek 3:10 Ludvík, Jičínský 5:0 Plocek, Ludvík 6:2 Fiala.

Skupina B  – zápasy + tabulka

Šerák 1:2 Šustr, Nečas 6:0 Kratochvíl, Kozák 1:3 Nečas, Kratochvíl 0:5 Šerák, Šustr 4:1 Kratochvíl, Šerák 1:2 Kozák, Nečas 3:1 Šerák, Kozák 2:0 Šustr, Kratochvíl 2:5 Kozák, Šustr 0:2 Nečas.

Play-off

Baráž:  Fiala 1:4 Šerák, Plocek 3:1 Kratochvíl.

Čtvrtfinále:  Ludvík 3:4PN Šerák, Jičínský 1:5 Kozák, Vocásek 0:1 Šustr, Plocek 3:2PP Nečas.

Semifinále:  Šerák 2:3PP Kozák, Šustr 5:1 Plocek.

O třetí místo:  Plocek 4:1 Šerák.

Finále:  Kozák 4:0 Šustr.